ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το 1984 ο κ. Βασίλειος Μαργιός, αδειούχος αναλογιστής, ίδρυσε την εταιρεία Prudential Ltd, την παλαιότερη και μεγαλύτερη ανεξάρτητη Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε για 30 έτη στο χώρο της παροχής Αναλογιστικών Υπηρεσιών και Διαχείρισης Κινδύνου.

Το 2014 η καταστατική λήξη της Prudential Ltd υπαγόρευσε την δημιουργία δύο νέων, αδελφών, εταιρειών με τις επωνυμίες Prudential Actuaries Ltd και Prudential Actuarial Solutions P.C. ιδρυτής των οποίων είναι ο κ. Βασίλειος Μαργιός.

Η Prudential Actuaries Ltd, είναι μια αναλογιστική συμβουλευτική εταιρεία η οποία ειδικεύεται στις μελέτες παροχών προς εργαζομένους και αποτίμησης των αντίστοιχων υποχρεώσεων των εργοδοτών στους εργαζομένους.

Διατηρεί συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους παροχής επαγγελματικών συμβουλευτικών αναλογιστικών υπηρεσιών σε παγκόσμια βάση, (ως π.χ. Willis Towers Watson, Mercer LLC, Buck Consultants LLC κτλ.), παρέχοντας κάθε φορά στους πελάτες της (στο πλαίσιο της εκάστοτε βιβλιογραφίας και νομοθεσίας), πλήρη κάλυψη στις συνεχώς εξελισσόμενες εξειδικευμένες απαιτήσεις και ανάγκες που εστιάζονται σε θέματα συμβουλευτικών υπηρεσιών και αφορούν σε παροχές προς εργαζομένους, στο πλαίσιο του συστήματος των τριών πυλώνων ασφάλισης (Κοινωνικής, Επαγγελματικής, Ιδιωτικής).

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι άνθρωποί μας είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας. Η κινητήριος δύναμή μας.

Είναι πλήρως καταρτισμένοι και με εξαιρετικές αναλυτικές και τεχνικές δεξιότητες.

Έμπειροι επαγγελματίες, με υψηλή μόρφωση. Το νεότερο μέλος της ομάδας μας έχει τουλάχιστον 15 έτη εμπειρία στον τομέα της αναλογιστικής επιστήμης.

Η ομάδα μας έχει ισχυρά εσωτερικά κίνητρα και όλα τα απαραίτητα προσόντα για να παρέχει στους πελάτες μας υψηλές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε αναλογιστική τους ανάγκη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Εγγυόμαστε αποδοτικότητα, φερεγγυότητα και έγκαιρη παράδοση ως μέρος μιας άμεσης, αξιόπιστης και ομαλής συνεργασίας.

Τα αναλογιστικά μοντέλα και οι πηγές που χρησιμοποιούμε αποτελούν τα κυριότερα εργαλεία για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Τα μηχανογραφικά προγράμματα που διαθέτουμε για την εξαγωγή των αναλογιστικών αποτελεσμάτων, προσαρμόζονται σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία του κάθε πελάτη και επανεξετάζονται κάθε χρονιά που πραγματοποιείται μελέτη.

Ο ενδελεχής έλεγχος που διεξάγουμε στα παρεχόμενα δημογραφικά στοιχεία ελαχιστοποιεί την πιθανότητα του ανθρώπινου λάθους εξασφαλίζοντας την ορθότητα των αναλογιστικών αποτελεσμάτων.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από έμπειρους επαγγελματίες σε ανταγωνιστικές και λογικές τιμές.

Prudential Actuaries Ltd | 2020
Call us